Een hartelijke uitvaart

Verder gaan zonder elkaar begint met een hartelijke uitvaart. Een laatste moment van samenzijn dat past bij wie gaat en bij wie blijft. We helpen je om betekenisvolle handelingen te vinden om afscheid te nemen. En om te spreken uit het hart, waar alle woorden kloppen. Je hoeft het niet alleen te doen. Samen vinden we de juiste vorm en tekst voor een crematie of begrafenis die het hart raakt.

Als je heel verdrietig bent is het vaak lastig om te praten over wat je voelt. Toch is het belangrijk en gezond om je hart te luchten. Woorden vinden voor wat je voelt geeft rust. Je omgeving en jijzelf begrijpen elkaar beter. Dan blijkt ook dat je niet alleen bent met je verdriet. Afscheid Geven luistert en leeft met je mee. We helpen je om op te schrijven wat je voelt, als je je hart wilt luchten bij anderen of je woorden wilt nalaten als jij weg bent.

We leven met je mee

Is er een dierbare van je overleden? Of ben je je er zelf van bewust dat je binnenkort gaat sterven? We helpen je graag om stil te staan bij het leven en om een mooi afscheid te geven. Eentje dat past bij de overledene, bij jou en bij de anderen, die blijven. Wie er dan ook weg is, de liefde blijft. We helpen je betekenisvolle handelingen te vinden tijdens de uitvaart. Een In Memoriam maken we samen met je en spreken die uit als je dat zelf niet wil doen.

We denken met je mee

Je leven verandert de mensen om je heen. Elk leven verandert de wereld. Schrijven over je leven, of over het leven van een overledene, helpt om die veranderingen te zien en onder woorden te brengen. De mooie en de trieste gebeurtenissen, de keuzes en ontwikkelingen. Zo breng je de geschiedenis van een leven naar de toekomst. Afscheid Geven helpt je om dat levensverhaal op te schrijven, voor jou en voor wie na je komen.

We schrijven met je mee