Je levensverhaal

Vertel het verhaal van dit leven. Voor geliefden, vrienden, familie en zelfs voor nakomelingen die er nu nog niet zijn. Bij Afscheid Geven zijn we heel goed in het vinden van de juiste woorden. Dat komt omdat Yoeke Nagel erbij zit, die jarenlang journalist en schrijfcoach was. Daarom helpen we je heel graag bij al het tekstwerk dat bij een afscheid komt kijken.

In Memoriam

Zo'n toespraak tijdens de uitvaartbijeenkomst waarin het leven van wie overleden is wordt gezien. Met aandacht voor de bijzondere kwaliteiten en talenten, voor die mindere trekjes misschien, heus met de beste bedoelingen, voor hoe dit leven andere levens en organisaties beïnvloedde. Zo'n toespraak die ontroert maar waarbij ook wel een keertje gegrinnikt mag worden omdat je weet: 'Ja. Zo was hij. Dat deed ze dan.'
Jij schrijft het In Memoriam zelf, we helpen je erbij, of wij doen het voor je in heel nauw overleg.

Een boek over jouw leven

Elk leven maakt de wereld anders dan hoe hij was. Je levensverhaal is daarom altijd interessant om te lezen. De vrienden, de familie, de kinderen - kijk, hier was ze nog maar een peutertje! -, de schooltijd, relaties - och ja, zo'n pak was destijds superhip -, hobbys, werk, vakanties, het park waar die brandnetels stonden... Er is altijd veel te vertellen over een leven, hoe lang of hoe kort het ook duurde.

Jij schrijft je levensverhaal zelf en levert de foto's aan, we helpen je erbij, of wij doen het voor je in heel nauw overleg. Wil je hier eens over praten? Neem dan contact met ons op. Afscheid Geven zorgt dat er een boek gemaakt wordt van jouw levensverhaal, tekst en foto's, in de oplage die jij wilt. Een heel persoonlijk cadeau om te geven aan wie achterblijven. Informeer naar de prijzen.