Jouw afscheid

Als je moet afscheid nemen van het leven, van de mensen waar je van houdt, dan staat je wereld op z'n kop. Naast het verdriet en de pijn van het gemis moet je ook nog een heleboel zaken regelen. Een uitvaart. Wordt het een crematie of begrafenis? Een kist of wade? Thuis opbaren of in een rouwcentrum? Veel vrienden en kennissen bij een grote uitvaart? Of een intieme samenkomst van de kleine groep dierbaren die er dagelijks waren?

verder na overlijden

Een gewone uitvaart bestaat niet. Jij bepaalt hoe je het wilt. Afscheid Geven helpt je graag om uit te zoeken welke uitvaart voor jou het fijnste voelt. En als jij weet hoe je het laatste afscheid graag wilt, dan helpt Afscheid Geven je om de uitvaart ook zo te regelen dat het past bij wie gaat en bij wie blijft.

Nu alvast nadenken over alle uitvaartkeuzes die je moet maken? Download hier het boekje Zo wil ik afscheid geven. Om in alle rust in te vullen wat je wel al weet en open te laten waar je nog even over wilt nadenken. Dat is ook handig voor ons, van Afscheid Geven, om straks de uitvaart naar jouw wensen te regelen.